2011-04-04
 11:20:29

Riktigt stolt!

Fredagen var ju knappast en toppendag i mitt liv och lördagen höll på att bli lika illa. Då kände jag dock att det fick vara nog med självömkan osv, åtminstonne för ett litet tag, och gav mig ut på en löparrunda. Första för i år, och första sen jag började med lchf. Har känt att kroppen inte riktigt känts hundra och har blivit trött bara av trapporna upp till vår lägenhet på tredje plan.

Men i lördags kände jag att det ändå var dags att testa, och det gick så bra! Så fort jag fick på mig löparkläderna kände jag en energi jag väldigt sällan känner och sprang 30 minuter utan avbrott, var knappt andfådd efteråt. Kändes ordentligt i mina stackars muskler men orken fanns definitivt där!

Efter en vansinnig träningsvärk igår gav jag mig ut på ännu en runda idag, sprang en längre runda fast fortfarande på 30 minuter. Galet. Träningsvärken försvann så fort jag började springa, som det brukar vara.

Några skillnader mot tidigare, utan lchf: Inget håll, något jag annars alltid fick oavsett när jag ätit. Kan springa på morgonen, något som mina muskler totalvägrat tidigare. Ingen akut hunger efter löpning jag alltid fick förr, är som om jag varit på en vanlig promenad.

Nöjd!


Merja

Vilket inspirerande inlägg, jag blev super peppad.

Har aldrig varit den som går ut och springer. man kanske ska prova på när snön försvinner, lät så härligt. :)



Sv: Tackar! :p



PUBLICERAT: 2011-04-04, 12:45:29 | URL: http://merja.blogg.se/
Maria P

Var också ute och sprang idag faktiskt! Första gången för i år och det gick riktigt bra. Duktiga vi är! ;)


Anna

Bäst är vi! :)



PUBLICERAT: 2011-04-04, 21:12:38 | URL: http://annasolika.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: