2011-03-08
 18:23:10

Just go for it

Igår var Johan och jag på bio. Var så himla less på det där att när man går på bio så ska man se antingen nån Oscarsbelönad film, eller nån med galna effekter så det är värt det. Igår struntade vi i allt sånt och såg Just go for it, eller som den heter på svenska, Min låtsas fru. Romantisk komedi som man ika gärna kan se hemma, men det var riktigt mysigt att se en sån film på bio. Hade troligen inte fått med Johan om det inte var Adam Sandler som hade en av huvudrollerna, vilken är Johans favvoskådespelare då han "tvingas" se liknande filmer.


Filmen handlar om Danny (Sandler) som raggar genom att låtsas att han är gift med en taskig fru. Det hela funkar bra tills han möter Palmer, en ung tjej han fastnar för direkt. Hon tror dock att han är otrogen mot sin fru, men Danny berättar då att han tänker skilja sig (från fantasifrun). Palmer kräver att få träffa frun och Danny övertalar sin assistent (Jennifer Aniston) att spela fru. Lögnen blir större och större, men det hela slutar såklart lyckligt ;)

Var en väldigt mysig film och tyckte framför allt Adam Sandler och Jennifer Aniston spelade bra mot varandra. Roligare än såna här filmer brukar vara med. Så är du sugen på något mysigt och roligt, se denna!


Cattis

Jag har också sett den, den var ju jätterolig. Verkligen över förväntan! Dom andra filmerna har man ju alltid så höga förväntningar på så det blir ett antiklimax istället... Kul att du början blogga igen, gör du alltid recept ur kokboken du visade i ett annat inlägg?



PUBLICERAT: 2011-03-15, 09:57:21 | URL: http://cattise.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: