2010-09-14
 15:33:30

Föglö

Nu kommer fortsättningen på Ålandsresan! På lördagen drog vi som sagt var ut till Robins lilla ö Föglö i åländska skärgården. Grillmiddag, bad och bryggdans (?) stod på schemat. Resan började dramatiskt med båtturen till Föglö, jag har aldrig kört en bil ombord på en båt och skrek hela tiden, trodde jag skulle köra oss ner i havet. Ja jag har mina idéer... Men det gick bra! ;)


Väntar på att båten ska lägga till

 

Ombord på båten såg vi en Siljabåt glida förbi, jag blev helt till mig!

 

Klipporna vid havet precis vid Robins hus, himla fint!

 

Julia med kvällens värd

 

Robins familj hade världens finaste katt, jag blev lite kär


En riktigt skärgårdskatt!

 

Sen bar det av till festen som hölls på klipporna en liten bårtur bort. Folk satt och drack, byalaget gick runt och var ordningsvakter och det var så himla mysigt! Vi fick även bevittna ett enligt Robin klassiskt skärgårdsbråk som slutade med att en av ordningsgubbarna (70+) tog värsta nacksvingen på en bråkig yngling nedtryckt på klipphällen. Sen var allt frid och fröjd, härlig mentalitet ;)

Till sist blev det dags för dans till Rolles en bit in bland träden där man även kunde köpa lite mat. Framåt natten, när vi ville hem, kom någon på idén att gå genom skogen ut till den lilla landsvägen. Det var ett livsfarligt projekt kan jag säga, speciellt i det tillståndet man befann sig i... Kändes som vi gick i en evighet på en kolmörk "stig", off road skulle jag säga, med klippstup inte långt bort. Men vi kom fram helskinnande tack och lov :)

Tog inte mycket bilder på klippfesten, var så uppe i varv att sådant glömdes bort tyvärr. Var nog ungefär här min stackars kamera även fick sin dödstöt, den är nu sprucken och med pajad lins. Så kan det gå!


Haha ingen aaning om varför bilden blev sådär...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: