2010-10-19
 19:56:29

Min lilla gitarr...

...den hänger så fin och oanvänd där på väggen. Köpte den för, ja det är nog två år sen nu, och gångerna jag använt den kan jag räkna på ena handen. Vill så gärna lära mig spela, men när? Är alltid helt slut när jag kommer hem från skolan och att lära sig något nytt är ju alltid jobbigt till en början.

Inte så att jag inte har hjälp, min pojkvän är ju the master på att spela gitarr, men det är även ett problem har jag upptäckt. Han kunde typ spela när han kunde gå och det är så naturligt för honom, vilket gör det svårt att förklara det allra enklaste för mig. Mitt tålamod kunde även vara bättre, det vet nog alla som känner mig... Men nån dag ska jag lära mig!


 


rock n roll mamma

det är så härligt att höra någon som kan spela guitarr! trubadurer är mysigt en sommarkväll



PUBLICERAT: 2010-10-19, 20:14:17 | URL: http://emis.myshowroom.se
Maria Jensen

men gud va skoj! jag vet ej vart vi ska men jag mailar mitt nummer till dig på facebook så kan vi ju ha lite sms kontakt ;-) kram



PUBLICERAT: 2010-10-19, 20:59:41 | URL: http://mariajensen.blogg.se/
Anna

Den där doften på ljusen hette visst "home made cookies". Om den finns så kan ja rekommendera den,fyfaaaaasiken vad gott de luktar!!



Men gud,jag tror vi är lite lika ja. Jag har en gitarr ståendes hemma här i vardagsrummet med! den har jag plingat på typ två tre gånger och vill verkligen lära mig!men det blir aldrig av.är såå fint med gitarr!fan vad coolt med en svart gitarr. Såg även att du hade en misse,har jag med.:)



PUBLICERAT: 2010-10-19, 22:39:55 | URL: http://heartroll.blogg.se/
rock n roll mamma

haha..ja elgittar kan jag nog förstå att det inte är lika mysigt när man är trött! min dotter har köpt en blockflöjt precis! Gissa om man blir trött på det tjutande ljudet, tidigt på morgonen!! gaah



PUBLICERAT: 2010-10-20, 08:13:08 | URL: http://emis.myshowroom.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: